Tæppeprojektet

DIY: Hæklet tæppe i granny stripes i DROPSDer er bare et eller andet over et håndlavede tekstiler i hjemmet. Jeg har haft en drøm om at hækle et stort lækkert og farverigt tæppe i flere år, men med prisen på garn kan det hurtigt blive en pebret affære, især på SU-budget. Men pludselig en dag opdagede jeg et DROPS-sale på “Drops Loves You” 2  – en garnserie, som blev lavet i begrænset oplag. Til 7 kr pr 50 gram blev tæppedrømmen pludselig en smule mere opnåelig, og jeg slog til, købte 20 nøgler og gik straks i gang. Jeg valgte at hækle det på nål nr. 4 i ganske almindelige og afdæmpede stangmaskerækker, et mønster som er letgenkendeligt fra bedstemorfirkanten og derfor også kendt som det klassiske granny stripe mønster.
DIY: Hæklet tæppe i granny stripes i DROPS
Det var en enorm tilfredsstillelse endelig at stå med det færdige resultat i hænderne efter flere måneders tv-hækling. Tæppet er nu det, som ligger øverst i bunken, og der er rift om at få fat på det som den første – kæresten har døbt det “8-bit tæppet” og har taget det til sig med stor tilfredsstillelse. Det er som om, at alle de arbejdstimer, som tæppet repræsenterer varmer en smule ekstra, hver gang jeg svøber det omkring mig.
At se ens færdiglavede håndværk blive taget så godt imod varmer helt inden i, og det bringer smil og stolthed frem hver gang det komplimenteres – så det er nok ikke det sidste tæppe, der kommer på krogen.DIY: Hæklet tæppe i granny stripes i DROPS

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.