Forlagsfredag #3 – Minibiblioteket

minibibForlagets bogcafé bugner af bøger. De tager plads i bogkasser og papkasser, på hylder og på højtalerne, selv i vindueskarme og og bag disken, når der kommer nye oplag hjem fra trykkeriet. Hver en kvadratmeter er udnyttet i den lille café, så forlagets udgivelser kan vises frem, læses og købes. På trods af den sparsomme plads er der dog ikke desto mindre gjort plads til et minibibliotek, som er ret populært blandet gæsterne og personalet. Her har man mulighed for at sende en anbefaling videre, at bytte læseoplevelser med andre og at give en bog, som man ikke var i stand til at fange eller forstå en ny chance hos en anden læser. Spillereglerne er simple og de fungerer.SpillereglerFordi der ikke er nogen afleveringsfrist, reservationer eller begrænsninger af indholdet, er udvalget meget skiftende og indeholder i denne uge både bestsellere, faglitteratur, opslagsværker, livsstilsbøger, en enkelt lydbog og bøger til de mindre læsere.

For mig er minibiblioteket caféens hjerte. Det er det første sted jeg kigger, når jeg møder ind; jeg nikker genkendende til titler jeg kender og mindes læsningerne, inspicerer ukendte bogrygge og nærstuderer nyankomne forsider og de små beskeder de indeholder fra en læser til en

nghjgjhganden.Blandet LandhandelSkønlitterært Udvalg

Denne regnfyldte fredag byder minibiblioteket på en sjov lille ny sag – og efter at have læst anmeldelsen, er jeg ikke i tvivl; den bog skal læses.
Anbefaling

 

 

 

4 thoughts on “Forlagsfredag #3 – Minibiblioteket

  1. Det er bare sådan en god idé. Vi har noget lignende på mit studie. Der er skolens bar bygget med boghylder, hvor man også kan tage bøger med hjem og sætte sine egne ind. Rigtig smart, for en bog der måske er lort for den ene person, kan være guld for en anden 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.