Glæden ved at give #4: Når vennekredsen baby-boomer

Jeg elsker at mærke glæden ved at give gaver. Især, når jeg kan få lov til at give gaver, som jeg har lagt tid, tanker og arbejde i. Og efterhånden som de dejlige mennesker omkring mig bliver færdige med studiet, bliver gift og bliver ældre, får vores fasttømrede vennekreds vokseværk – og jeg elsker det. Jeg kan slet ikke stå for små fine ting til små fine mennesker <3

Victoria & Lillemann body

Dale Garn Lille Lerke

De nyeste baby-skud på stammen har meldt deres ankomst sidst på året, så jeg har sat mig for at hjælpe dem godt fra start med at kunne holde varmen – derfor faldt mit valg på denne opskrift med dette garn, som var en ren fornøjelse at arbejde med. Jeg glæder mig til at møde de fine nye små mennesker og krydser fingre for, at de kan passe ‘velkommen til verden’-gaverne.

Victoria & Lillemann body

Dale Garn Lille Lerke

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.